Kategóriák
TOP fordítógépek
Fizetési megoldás
Fordítógép ajánló
Webshop házhozszállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Termék részletek


Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító

-20%
Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító
116 250 Ft
Akció: 93 000 Ft

Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító

A Vasco Translator Premium 5”

egy csúcsminőségű mobil eszköz, mely felismeri a beszédet és teljes mondatok fordítására képes 29 nyelven. A lefordított mondatok tökéletes kiejtése a világ minden táján egyszerűvé teszi a kommunikációt. A Vasco Translator Premium 5” ugyanis lehetővé teszi a párbeszédet két ember közt, két különböző nyelven.

Ez a speciális alkalmazás archiválja a beszélgetéseket, hogy Ön könnyedén visszatérhessen az előző fordítások tartalmához.

 

A segítségével még akkor is beszédbe elegyedhet egy idegen nyelven, ha a téma szakmai szókincset igényel. Pontosságának, gyors működésének és könnyű kezelhetőségének köszönhetően a készülék méltán közkedvelt szerte a világon.

 

29 nyelven egész mondatokat fordít

angolarabbolgárcsehdánésztfinnfranciagöröghéberhollandjapánkínailengyellettlitvánmagyarnémetnorvégolaszoroszportugálrománspanyolsvédszlovákszlovéntörökukrán

 

A beszédfelismerő funkció 27 nyelvnél elérhető

 

angol, arab, bolgár, román, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, japán, kínai, lengyel, litván, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovák, szlovén, török, ukrán
 • Vasco Translator Premium 5" Beszédfordító

   

  Működés

  A Vasco Translator Premium 5” a piacon elérhető legfejlettebb elektronikus fordítógép. Csúcstechnológiás beszédfelismerő rendszerrel van ellátva. A készülék gyorsan működik és felismeri a mondat kontextusát, kifejezéseket, technikai, üzleti vagy egészségügyi szakszavakat. Az idegen nyelvű fordításhoz Önnek mindössze csak ki kell választania a forrás-, és célnyelvet, felmondania vagy begépelnie a szöveget vagy mondatot.

   

  Beszélgetések

  A Vasco Translator Premium 5” egy olyan beépített alkalmazással rendelkezik, mely lehetővé teszi a párbeszédet két ember között, két idegen nyelven. Minden lefordított mondat mentésre kerül így bármikor visszatérhet azokhoz.

   

  Használata egyszerű

  A Vasco Translator Premium 5” kibontás után már azonnal használható WiFi-vel vagy GSM hálózaton keresztül. Mindössze nyomja meg a gombot és már kezdheti is a fordítást.

  Frissítések

  A készülék csúcstechnológiás fordítómotorokat használ. Összetettebb mondatok fordítására is alkalmas. Ugyan kisebb nyelvtani hibák előfordulhatnak, de a fordítás így is mindig értelmezhető. A szoftver folyamatos fejlesztés alatt áll és minden elérhető frissítés ingyenesen áll rendelkezésre.

  Előnyök

  Felismeri a beszédet és teljes mondatokat fordít

  Anyanyelvi lektorok kiejtése

  Többnyelvű billentyűzet

  Kifejezések és professzionális szavak fordítására is alkalmas

  Párbeszéd lebonyolítása két idegen nyelven személyes kommunikáció során

  Utazáshoz tartozó kifejezések gyűjteménye

  A készülék idegen nyelvet tanulók számára is alkalmas. Természetes és intuitív módon teszi lehetővé az új nyelvek elsajátítását.

   

  Egyéb funkciók

  Valuta átváltó

  Mérték átváltó

  Számológép

  Műszaki leírás

  Kijelző: 5”, IPS, HD LCD 1280*720

  Processzor: MT6735P QUAD CORE 1.0GHz

  RAM: 1 GB

  ROM: 8 GB

  Akkumulátor: Lithium-ionium 2200mAh

  Micro USB

  Fülhallgató bemenet: 3,5 mm

  Elülső kamera: 0,3 Mpx

  Hátsó kamera: 2 Mpx

  Méret: 144.3 x 71.7 x 8.0 mm

  Súly: 143 g

  Csatlakozás

  Vasco Translator pontosságát, valamint tökéletességét az állandó internetes összeköttetésének köszönheti. Fordítás közben a készülékbe beépített nemzetközi SIM kártya segítségével észrevétlenül on-line állapotba kerül a készülék működése.

  A csomag tartalma

  Vasco Translator Premium 5"

  USB kábel

  Töltő

  Használati útmutató magyar nyelven

 • Nyelvek 
  NyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvek
Webáruház készítés