Kategóriák
TOP fordítógépek
Fizetési megoldás
Fordítógép ajánló
Webshop házhozszállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Termék részletek


Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

-20%
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
 • Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
118 750 Ft
Akció: 95 000 Ft

Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

A Vasco Translator Premium 7" egy olyan eszköz, melynek segítségével több, mint 30 nyelven kommunikálhat bárhol a világon. A készülék rendkívül könnyen használható (egy gombnyomásra bekapcsol), gyorsan és pontosan működik. A fordító 32 nyelven ismeri fel a beszédet és több, mint 30 nyelven fordít szavakat és kifejezéseket. Minőség és gyorsaság szempontjából a fordító az egyik legjobb készülék a világon és megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak. Megkönnyíti a munkát vagy a nyelvtanulást. Gond nélkül lefordít egyes szavakat és hosszabb mondatokat, szakkifejezéseket egyaránt, valamint alkalmas szövegírásra, olvasásra. 

A Vasco fordítógépeket számos európai ország hadserege, mentőszolgálata, katonai és kormányzati hivatalai is igénybe veszik.

Ennek a strukturált  készüléknek köszönhetően Ön is könnyen és kényelmesen beszélhet idegen nyelven, valamint a program kíválóan alkalmas újságok, könyvek vagy egyéb idegennyelvű okmányok olvasására, fordítására is és segítségével könnyedén vesz részt beszélgetésben egy idegen nyelven, még akkor is, ha a téma szakmai szókincset igényel.

 

Érintett nyelvek

angolarabbolgárcsehdánésztfinnfranciagöröghéberhindihollandhorvátindonézjapánkatalánkínaikoreailengyellettlitvánmagyarmalájnémetnorvégolaszoroszperzsaportugálrománspanyolsvédszerbszlovákszlovénthaitörökukránurduvietnami

 

 •  

   

  Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

   

  A Vasco Translator Premium 7" nagyobb változata a már elismert elődjének, a Vasco beszédfordítónak.

   

  Működése

   

  Elég kimondani vagy beírni egy tetszőleges szót vagy mondatot, hogy megjelenjen annak fordítása a kívánt nyelven. A Vasco Translator Premium 7" felismeri és lefordítja az idiómákat, szakkifejezéseket (üzleti, orvosi, technikai), sőt mi több, a fordítást a mondat egészéhez igazítja.

   

  A következő beszéd funkciók állnak rendelkezésre a készülékben

   

  Beszéd felismerés
  Egész mondatok fordítása
  Kiejtés

   

  Beszéd felismerése

   

  A beszédfelismerés funkció 36 nyelven működik (angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai, koreai, lengyel, litván, magyar, maláj, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán).

   

  Társalgás

   

  Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy két személy kényelmes társalgást tudjon folytatni egymás között. A beszélgetés indításához nyomja meg a kívánt nyelv zászlóját és tartsa rajta az ujját. A kimondott mondat a kívánt nyelvre való fordítással együtt megjelenik a kijelzőn. A válaszadáshoz a beszélgetőpartnernek nyomva kell tartania a saját nyelvének zászlóját. Ilyen módon folyamatos beszélgetést lehet folytatni, miközben bármikor visszatérhet az előbbi szövegekhez.

   

  Kiejtés

   

  Tisztán és hibátlanul ejt ki bármilyen szöveget 14 nyelven (angol, holland, orosz, lengyel, spanyol, portugál, német, francia, svéd, román, olasz, török, norvég, dán, arab, finn, indonéz, thai, kínai, magyar, szlovák). 

   

  Egyszerűen kezelhető

   

  Nem igényel konfigurációt vagy beállítást. A készüléket kicsomagolása után egy gombnyomással bekapcsolhatja és azonnal használhatja.

   

  Frissítés

   

  Vasco Translator Premium 7" a legújabb Microsoft fordítómotorok alapján működik, amelyek rendszeresen frissítve vannak. Habár a hosszabb és bonyolultabb mondatok fordítása tartalmazhat nyelvtani hibákat, tartalmuk a legtöbb esetben érthető lesz. Figyelembe kell venni azt is, hogy a fordítások minősége állandóan javul. A Vasco Translator Premium 7" új szoftververziója a WiFi-n keresztül egy gombnyomásra bármikor ingyenesen letölthető.

   

  Véleményünk szerint

   

  A Vasco Translator Premium 7" nemcsak hasznos útitárs, hanem nagyszerű oktatási eszköz is nyelvtanuláshoz. A beszédfelismerés alkalmazásnak köszönhetően pár másodperc alatt lefordítja a kimondott szavakat, mondatokat.

   

  Előnyök

   

  • Felismeri és fordítja az elhangzott mondatokat
  • Nagy, jól olvasható kijelző
  • Többnyelvű érintőképernyő
  • Kicsi és kompakt forma
  • Nagyon jól boldogul az idiómákkal és szakkifejezésekkel
  • Lehetőség személyes társalgásra idegen nyelvűekkel

   

  További funkciók

  Árfolyam számoló
  Számológép
  Szakszámológép
  Mértékek, súlyok, sebesség, nyomás, hőmérséklet és térfogat váltója

   

  Műszaki leírás

   

  Kijelző: 7'', IPS, 1024 x 600
  CPU: Dual core MT8312 2 x 1,3 GHz
  RAM: 1 GB, DDR 3
  Memória ROM: 8 GB
  Akkumulátor: Lithium-ion akkumulátor BP-6T (3,7 V, 7,4 Wh, 2800 mAh)
  USB csatlakozás: microUSB
  Fülhallgató bemenet: 3,5 mm
  Elülső kamera: 0,3 Mpx
  Hátulsó kamera: 2 Mpx
  Méretek: 188 x 108 x 7 mm
  Súly: 279 g

   

  A készlet tartalmaz

   

  Vasco Translator Premium 7" elektronikus fordítógép
  USB kábel
  Magyar nyelvű használati útmutató

 • Nyelvek 
  NyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvek
Webáruház készítés