Kategóriák
TOP fordítógépek
Fizetési megoldás
Fordítógép ajánló
Webshop házhozszállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Termék részletek


Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon

-20%
Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
 • Vasco Traveler Solid 4” víz- por- és ütésállóbBeszédfordító, GPS Navigáció, Telefon
135 000 Ft
Akció: 108 000 Ft

 

 

Vasco Traveler Solid 4" víz-, por- és ütésálló beszédfordító

 

A víz-, por-, és ütésálló Vasco Traveler Solid nagyszerű választás minden utazó számára.

Ez a készülék azon felül, hogy világszerte ingyenes hívásfogadást tesz lehetővé, egy kiváló fordító és útikalauz is egyben. Segít Önnek idegen nyelven kommunikálni és a megbízható GPS navigációnak köszönhetően egy külföldi országban is utat mutat Önnek. Szükség esetén gyorsan elnavigálja Önt a nagykövetségéhez és vészhelyzetben SOS üzenetet küld.

 

 

Támogatott nyelvek

angolarabbolgárcsehdánésztfinnfranciagöröghéberhollandjapánkínailengyellettlitvánmagyarnémetnorvégolaszoroszportugálrománspanyolsvédszlovákszlovéntörökukrán
 • Vasco Traveler Solid 4" víz-, por- és ütésálló beszédfordító

   

   

  Beszélgetés

  Sokoldalú vízálló készülék minden utazó számára. A csúcstechnológiás beszédfordító képes felismerni bármilyen kimondott szót vagy mondatot és több, mint húsz nyelvre le tudja fordítani azt, majd tökéletes hangzással ki is ejti a lefordított szöveget. Ha egy szót sem beszél spanyolul, akkor is megkérdezhet egy spanyol embert a várható időjárással kapcsolatban, vagy érdeklődhet, mennyi időbe telik eljutni Madridba. Abban az esetben, ha tökéletesen beszél németül, de nem jut eszébe egy szó, bármikor segítségül hívhatja a Vasco-t, hogy villámgyorsan megtalálja a szükséges kifejezést.

   

  Vízálló, ütésálló és porálló fordító nagyszerű választás nem csak az extrém hegyi vagy tengeri hajózási utazások rajongóinak, hanem bárki másnak, aki nagyra értékeli erejét valamint a termék minőségét.

  Beszédfelismerés, fordítás és mondatok elmondása egy idegen nyelven, mely szimultán szinten zajlik. Elég csak egy szót vagy kifejezést a saját nyelven elmondani, a Vasco Translator Solid könnyen lefordítja a kiválasztott nyelvre és úgy mondja el a saját anyanyelvén. A segítségével könnyedén vesz részt beszélgetésben egy idegen nyelven, akkor is, ha a téma szakmai szókincset igényel.

  A "beszélgetés" alkalmazást használják a gyors és szabad kommunikációra. Elég ha megnyomja a zászlójelet, amely megfelel a kiválasztott nyelvnek és kimondja a mondatot saját nyelvén, a Vasco lefordítja és azonnal el is mondja. Ilyen egyszerű módon lehet vezetni egy hosszú és folyamatos beszélgetést, és még vissza lehet térni a korábban elhangzottakra, melyek regisztrálva lettek.

  A készülék használata nem igényel konfigurációt, és bekapcsolás után azonnal kezdhet beszélni és lefordítani a mondatokat. Vasco Translator Solid nagyon jól felismeri, és lefordítja a szakipari kifejezéseket, mondatokat (üzleti, orvosi, műszaki), és kiválasztja a fordítás a szövegkörnyezettől függő kifejezésekkel Ez a legújabb generációs beszédfordító elismerést nyert az egyenruhás szolgálati alakulatoknál, mentési, katonai és kormányzati hivataloknál számos európai országban.

   

  GPS Navigáció

  A Vasco Traveler Solid 4" készülékben található GPS navigáció egyike a piacon megtalálható legmegbízhatóbb programoknak. Megtervezi az Ön számára legmegfelelőbb útvonalat és elvezeti Önt akár a legtávolabbi helyekre is. Mindehhez csak be kell állítani a célállomást és követni a hangutasításokat. Útja a Vasco Traveler segítségével immáron sokkal kényelmesebb lesz.

   

  Frissítés

  A folyamatos frissítés ingyenes minden felhasználónak. A legkorszerűbb fordítási meghajtók, amelyeket rendszeresen finomítanak, az Vasco fordítógép alapját képezi. Bár a hosszú és bonyolult mondatok tartalmazhatnak kisebb nyelvtani hibákat, ám azok tartalma teljes mértékben érthető. A fordítás minősége egyre javul, és az ingyenes frissítésekhez való hozzáférést a készülék biztosítja a legjobb minőségen a teljes élettartam alatt. Az új szoftver verzió letölthető a WiFi segítségével egyetlen gombnyomással.

   

  További funkciók

   

  kamera
  valutaváltó
  kalkulátor
  átszámolások pénznem, súly, sebesség, a nyomás, a hőmérséklet és a hangerő

  Előnyök

  Felismeri és lefordítja beszélt mondatot
  Kiváló kiejtése
  Ütés, por és vízálló
  Nagy kapacitású akkumulátor - 3000 mAh
  Többnyelvű Keyboard
  Nagyon jól használja a speciális szókincseket és kifejezéseket
  Lehetőség párbeszédre eltérő nyelvű emberek között

   

  Csatlakozás

   

  Az Internetes vezeték nélküli hálózat segítségével a Vasco Translator hangfelismerésre is képes. A beépített SIM káryának köszönhetően a készülék WiFi vagy GSM hálózatokat használ a működéshez. Az Internethez való csatlakozás automatikus, nem igényel semmilyen konfigurációt. Az adatforgalom minimális és az egyenleg több évre is elegendő lehet.

  Napjainkban az ingyenes WiFi hálózat már a legtöbb európai nagyvárosban, repülőtereken, és éttermekben is rendelkezésre áll. Ha a készülék elérhető WiFi hálózat hatótávolságán belül van, bármilyen konfiguráció szükségessége nélkül, automatikusan rácsatlakozik

  A fordítás és a beszédfelismerés WiFi hálózaton keresztül korlátlan és ingyenes. Ha nem elérhető WiFi hálózat, a készülék a beépített, - szerződést nem igénylő - SIM kártyának köszönhetően GSM hálózatra kapcsolódik. A SIM kártya fel van töltve és lehetőség van mondatok sokaságának fordítására.

   

  Telefon

  A Vasco Traveler Solid 4" telefonként is funkcionál és lehetővé teszi az ingyenes hívásfogadást a világ több, mint 160 országában, magas roaming díjak nélkül. Sőt, a Vasco Traveler olcsó adatforgalmat is biztosít. A legtöbb országban egy megabyte adatforgalom nem kerül többe 1 dollárnál.

   

  Útikönyvek

  A Vasco Traveler Solid 4" beépített útkönyvek gazdag adatbázisával van ellátva, világszerte különböző helyek információit tartalmazza. A Vasco Travelernek köszönhetően gyorsan megtalálhatja hogyan juthat el Stanstedből King’s Cross-ba, vagy éppen azt is megtudhatja, milyen nyelven beszélnek Sierra Leonéban. Ráadásul az útikönyvek offline módban használhatóak. Az útikönyvek angol, francia, német, olasz, spanyol és lengyel nyelven állnak rendelkezésre, magyarul nem.

      

   

  Kiejtés

  A Vasco Traveler Solid tisztán és hibátlanul mond el a  bármilyen szöveget.

  Nagykövetségek és segélyhívó számok

  Ha hívnia kell a rendőrséget Malaysiában, vagy meg kell találnia nagykövetségét Szomáliában, a Vasco Traveler az Ön segítségére lesz mindebben. A készülék több, mint 150 ország segélyhívó számának és nagykövetségének adatbázisával van ellátva.

   

     

  SOS

   

  Az SOS funkciónak köszönhetően gyorsan informálhatja hozzátartozóit, ha bajban van. Az üzenet egy gombnyomással elküldhető és tartalmazza az Ön GPS koordinátáit.

  Repülő asszisztens

  “Repülő asszisztens" a készülékben elérhető, tökéletes eszköz repülővel közlekedőknek. Ennek köszönhetően soha nem kési le a repülőt, elég, ha beírja a repülési számot, és megkap minden információt, ami szükséges, indulási időpont, beléptetési kapu, mennyi idő maradt az eligazításhoz, és mennyi ideig tart, mikor zárják be a kapukat, és nem késik-e a gépe. Mindez figyelembe veszi az időzónákat, melyekben további utazásunk alatt könnyen eltévedhetünk.

   

   

  app in the air app in the air app in the air

  Hozzáférést biztosít az internethez külföldön - csak 2 cent 1 MB!

   

  Vasco Traveler Solid 4" lehetővé teszi, hogy használja az internetet külföldön a lehető legalacsonyabb áron. Ár 1 MB csomag csak 2 cent. A Vasco Traveler segítségével olcsón internetezhet magas roaming költségek kockázata nélkül. A HotSpot Vasco Traveler lehetővé teszi internet megosztását más eszközökkel is, pl. laptop vagy tablet.

   

  Vízálló Okostelefon Utazáshoz

  A Vasco Traveler Solid 4" minden utazónak ajánlott készülék. Az előbbiekben felsorolt hasznos funkciókon kívül bármilyen kívánt alkalmazást letölthet és installálhat. A Play Store mindenki számára elérhető, és az egyszerű, könnyen kezelhető felület azok dolgát is megkönnyíti, akik vonakodnak a mobil készülékektől és hadilábon állnak az új technológiával.

  Műszaki leírás

  Érintőképernyő 4"
  Processor: Quad Core 1.3 GHz
  Akkumulátor: Li-ion, 3000 mAh
  RAM: 1 MB, DDR3
  ROM: 8 GB
  SD kártyahely: Micro SD (32GB-ig)
  Micro USB
  Méret: 135 x 70 x 20 mm
  Súly: 232 g
  Fülhallgató bemenet: 3.5 mm
  Kamera: Hátsó: 5 MP / Elülső: 2 MP
  Nemzetközi védettség: IP-68, por-, és vízálló

  A készlet tartalmaz

  Vasco Translator Solid 4" Beszédfordító

  Töltő

  USB kábel

  Használati utasítás magyar nyelven

 • Nyelvek 
  NyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvekNyelvek
Webáruház készítés